Aanmelden

LANCERING PET MONITOR 2021 - 1 JULI

13:00 - 14:00

Op 1 juli 2021 lanceert Trendpanel Gezelschapsdieren de vierde editie van de Pet Monitor!

In een interactieve webinar wordt een beeld geschetst van de gezelschapsdierensector in 2030. Hoe verwacht de sector dat het bedrijfsleven zich gaat ontwikkelen de komende 10 jaar en wat betekent dat voor de gezelschapsdierensector? Dat is de vraag waar Trendpanel Gezelschapsdieren zich het afgelopen jaar mee bezig heeft gehouden.

Tafelheer René van den Bos (digiRedo) gaat samen met de voorzitter van Trendpanel Gezelschapsdieren in gesprek over de Pet Monitor. Dr. Hille Fieten (Expertisecentrum Genetica Gezelschapsdieren) zal in dialoog gaan over nieuwe technieken voor het verbeteren van dierenwelzijn en Robin van de Bruinhorst (Queens Products) zal u meenemen naar de marketing en retail anno 2030.

U bent van harte welkom om u volledig kosteloos aan te melden via de knop hieronder! Wilt u naast de downloadbare online Pet Monitor ook graag kosteloos fysieke exemplaren ontvangen? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina.

Zien wij u ook op 1 juli?

Aanvraag Pet Monitor 2021

Indien u gedrukte Pet Monitors wilt ontvangen (u kunt de Pet Monitor na afloop van het webinar ook als PDF downloaden), vul dan hieronder uw gegevens in.